PREZENTARE

Topul firmelor din județul Hunedoara – cel mai important eveniment de business – împlinește 30 de ani! De 30 de ani Recunoaștem PERFORMANȚA în afaceri a FIRMELOR HUNEDORENE, le susținem, le aducem în atenția comunității locale, ne mândrim cu ele!

Devenit tradiție, evenimentul Topul firmelor este un barometru al competitivității firmelor, care a câştigat an de an faimă şi prestigiu, atât la nivel local cât şi naţional, datorită metodologiei unitare la nivel naţional, a indicatorilor fără echivoc luaţi în calcul şi a seriozităţii de care toţi factorii implicaţi au dat dovadă.

Prin realizarea clasamentului și premiile acordate, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara certifică în cel mai obiectiv mod performanțele și realizările celor mai importante companii locale, din toate sectoarele de activitate.

Topul firmelor a devenit an de an, fără nici o îndoială, cea mai importantă competiţie în afaceri, care a câştigat notorietate şi prestigiu la nivel local şi naţional. Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obţinut în fiecare an rezultate economice foarte bune.

La eveniment participă peste 200 de invitați – reprezentanți ai celor mai performante companii, ai mediului politico-administrativ, social şi massmediei locale.

Clasamentul firmelor premiate este realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2022 înregistrate la Ministrul Finanţelor Publice. Criteriile de grupare au fost stabilite în funcţie de domeniile de activitate şi mărimea firmei, indicatorii de eficienţă au luat în considerare cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat.

La întocmirea clasamentului din acest an au participat 12.773 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 4.369 firme, 1.161 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri.

Şi în acest an premiem cele mai bune firme din judeţ, în cadrul TOP 10.

Firmele premiate la Topul județean participă la alcătuirea clasamentului național, din care în acest an, 18 firme din județul Hunedoara sunt situate pe prima poziție. Acestea sunt:

ADVANCED COMPOSITES CONSTRUCTIONS S.R.L.
AMER SPORTS RO S.R.L.
CERURIM S.R.L.
CLETOROM S.R.L.
COREPIA HIDROLIC S.R.L.
DIACOSTAMPET S.R.L.
ELECTRO MAX S.R.L.
ELECTRO PROMEX INVEST S.R.L.
FOLAN FIBER OPTIC SERVICES S.R.L.
GERONIMO S.R.L.
GEOLOGIC SITE S.R.L.
GILEX PROD S.R.L.
GIULY TAPIŢERIE S.R.L.
LABORATOARELE FARES BIO VITAL S.R.L.
SARMISMOB SA
TEHNOFOR STAR S.R.L.
TOMSILVANIA S.R.L.
ZOOTEHNICA COMPLEX S.R.L.